Workshop aplicativ de inteligenta emotionala & Mindfulness

Vezi pe Facebook

Alătură-te nouă la un workshop captivant despre gestionarea emoțiilor distructive! 

🧘‍♀️🧠 În cadrul acestui eveniment, vei învăța abilități practice de inteligență emoțională și mindfulness, prezentate într-un mod prietenos și interactiv!

📅 Data: 10 februarie 2024
🕘 Ora: 9:00 – 14:00
🏨 Locație: Hotel Univers T – Str. Al. Vaida Voevod 53-55, Cluj-Napoca
ℹ️ Numar de locuri: 30
🌟Formular de inscriere: https://forms.gle/SjQKYRz3JD9sjeqSA

🎯 Acest workshop este potrivit pentru cupluri, tuturor celor care, datorită activității profesionale sunt expuși la burnout, precum și pasionaților de dezvoltare personală.

📕Titlul și continutul acestui workshop, sunt inspirate din cartea lui Daniel Goleman, “Emoțiile distructive. Cum le putem depăși? Daniel Goleman într-un dialog științific cu Dalai-Lama” publicată în 2003.

💡 Dr. Simona Călinici este psihoterapeut cognitiv comportamental cu peste 7 ani de experiență, cadru didactic la UMF I. Hațieganu Cluj-Napoca și pasionată de yoga și filozofii orientale. Ea este colaborator de peste 5 ani al Centrului Budist Cluj (detalii https://youtu.be/h_SWi527HEs?si=vwZA_4COtP6ayMMP)

🧠 Workshopul de față își propune să prezinte, într-o manieră aplicativă, fundamentată științific, noțiuni de bază despre inteligența emoțională și modalități de reglare a emoțiilor, individual sau în relații. Vom explora concepte cheie din domeniul inteligenței emoționale, cum ar fi empatia, contaminarea și epuizarea emoțională, precum și modalități de reglare emoțională intra și inter-individuală.

🧘‍♀️ Tehnicile de mindfulness sunt prezentate ca și instrumente utile de gestionare a emoțiilor distructive.

📗Trainingul prezentat a fost fundamentat și validat științific în cadrul studiilor de doctorat derulate sub coordonarea prof. dr. Mircea Miclea. Pentru un rezumat detaliat al acestor studii, puteți accesa link-ul: https://teze.doctorat.ubbcluj.ro/doctorat/teza/fisier/7097

💸 Donatia minima recomandata: 250 lei/persoană sau 400 lei/pereche. Toate fondurile colectate vor fi donate pentru construirea “Stupei si Centrului de Retragere” de la Tranisu al Asociatiei Nonprofit Centrul Budist White Mahakala.

🌈 Fii parte din acest eveniment special și ajută-ne să facem ca proiectul “Stupa si Centru de Retragere” sa devina realitate! ℹ️ Detalii suplimentare despre proiectul nostru: https://whitemahakala.ro/…/land-of-the-white-stupa-a…/

Vă așteptăm cu drag pentru o zi plină de învățare și conexiuni pozitive! 🌟✨