Centru de Retragere in Muntii Apuseni

Locație: jud. Cluj, , sat Tranișu, Romania

Daruieste compasiune, intelepciune si pace!

Contribuie la promovarea:

  1. valorii vietii umane într-o societate consumerista;
  2. eticii într-o societate în care coruptia este o problema;
  3. compasiunii într-o societate în care suferinta are multiple fatete;
  4. întelepciunii acolo unde este nevoie sa transformam ignoranta.

O comunitate cu intentia si motivatia clara de a cultiva si promova valorile eticii, compasiunii, intelepciunii si a vietii umane se poate dezvolta in jurul Centrului Budist White Mahakala. Prin cultivarea constienta si consecventa a acestor valori, comunitatea centrului poate raspandi valorile spre intreaga societate. Noul nostru proiect isi propune sa creeze un mediu armonios, în care orice fiinta sa fie binevenita pentru a-si dezvolta potentialul de întelepciune si compasiune; principalele noastre figuri calauzitoare fiind HH Dalai Lama, Lama Thubten Yeshe si Lama Zopa Rinpoche.

Proiectul nostru consta in construirea unui Centru de Retragere si a unei Stupe in Tranisu, jud. Cluj, intr-o zona retrasa din Muntii Apuseni. Scopul centrului de retragere este de a oferi un loc in care valorile etice, compasiunea si intelepciunea sa fie constient si consecvent cultivate.

Pentru a realiza acest lucru ne propunem sa construim: 2 cladiri care vor oferi 18 locuri de cazare si 1 sala de meditatie cu 35 locuri, precum si o Stupa (simbolul budist al pacii si armoniei). Primii pasi au fost facuti prin cumpararea terenului si realizarea proiectului. Estimam inceperea executiei in anul 2021.

Iti stam la dispozitie pentru orice alte detalii. Anunta-ne daca doresti sa te implici ca sustinator sau voluntar in proiectul nostru si facem o intanire ca sa discutam despre asta (email: centrulmahakala@gmail.com, tel. 0740124315).

Poti de asemenea face o donatie in contul asociatiei noastre (Cont RO60BTRLRONCRT0417728301, Banca Transilvania) pentru acest proiect sau folosind butonul de Paypal. Precizeaza te rugam la detalii faptul ca donatia este destinata construirii Centrului de Retragere din Muntii Apuseni.