Facilitatori

Marius Micu

Marius este Coordonatorul Centrului Budist White Mahakala și facilitează, de asemenea, cursuri introductive despre budism, precum cursurile despre Cele 4 Nobile Adevăruri și Cele 3 Educații Superioare.


Marius a fost interesat de filosofia budistă încă din primii lui ani de studiu, fiind apoi voluntar în diferite centre budiste. A început o relație angajată cu budismul din momentul în care a văzut o Stupa și și-a dorit să construiască una în Romania. În 2017, Marius a organizat în Cluj-Napoca un grup pentru studierea cărții lui Geshe Tashi Tsering, Cele Patru Nobile Adevăruri. Ven. Robina Courtin a vizitat Clujul în mai 2018 la invitația acestui grup, facilitând înființarea oficială a Centrului Budist White Mahakala.
Anne Pleșuvescu

Dr. Anne Pleșuvescu susține periodic prelegeri pe diverse teme budiste la invitația Centrului Budist White Mahakala.


Anne este medic de formație și studiază filosofia tibetan-budistă de peste 5 ani, prin prezențe active în Kathmandu, Nepal. A început să studieze budismul în Nepal, în 2015, la Mănăstirea Kopan, când a participat la un curs de introducere în budism, condus de Ven. Joan Nicell. De atunci a absolvit: Cursul din noiembrie de la Kopan, 2015; Descoperă budismul – online, 2015-2017; Programul de bază (Mănăstirea Kopan) cu Ven. Fedor Strake, 2016-2018. De asemenea, Anne a creat și implementat timp de peste 10 ani cursuri și programe de Comunicare și inteligență emoțională, Coaching, Leadership transformațional, Managementul schimbării și altele.
Cristina Urs

Cristina facilitează sesiunile de Breathing Meditation la Centrul Budist White Mahakala.

Cristina a studiat fizica și matematica și a lucrat în cercetare. Este pasionată de religie și filosofie budistă. Încă din copilarie a trăit după ideea ca fericirea ei e fericirea celor de lângă ea. Practică meditația și consideră că aceasta ne lărgește perspectiva, ne reduce stresul și ne oferă multe beneficii fizice, cât și psihice.

Centrul Budist White Mahakala FPMT Study Group | 2024 | Developed by Bluzz Version