Online Event Universul Reiki: Inradacinare si putere interioara

Vezi pe Facebook

Reiki este o tehnica energetica japoneza care foloseste energia Vitala a Universului. Scopul acestei metode este sa ne relaxeze, sa traim in pace cu noi insine si cu cei din jurul nostru, sa ne folosim de puterea interioara pentru a ne imbunatati calitatea vietii si a ne echilibra pe plan energetic, fizic, emotional, mental si spiritual.

Cu totii aspiram la o anumita forma de pace. Chiar daca ne place sa fim activi, este important sa ne gasim o stare de calm, cel putin pentru a ne putea odihni si regenera.

Accesarea si atragerea Energiei Iubirii neconditionate se realizeaza prin folosirea mainilor in scopul vitalizarii si echilibrarii corpului nostru.

Reiki da un impuls de energie vietii de zi cu zi, ne conecteaza cu Divinitatea si sustine auto-vindecarea corpului fizic.

Prin echilibrarea intregului sistem de chackre, traim in armonie deplina la toate nivelurile corpului nostru. Chackrele sunt in echilibru atunci cand manifestarea lor este la unison si energia circula liber reinnoindu-se permanent.

Vom incepe cu scanarea chackrelor si prin diferite tehnici va veti conecta si explora chackrele pentru a le “simti” si a incepe sa le “cunoasteti” mai bine.

Cand sunteti conectati la Energia Universului si toate chackrele sunt in echilibru, veti sti in ce directie trebuie sa se indrepte sufletul vostru pentru a evolua.

“When examining your relationship to the different powers and sacred truths inherent in each chackra, you can learn more about where you need to focus your attention and clear out all the energy blockages”. Carolyn Myss

Facilitator:
Nicoleta Radu, practicant Reiki – Gradul al II-lea.
Donatia recomandata/sedinta: 15 RON (Gratuit pt toate categoriile de Membrii)
Tip event: Eveniment normal
VA ASTEPTAM CU DRAG! ???