Târg de carte spirituală

Vezi pe Facebook

Centrul Budist “White Mahakala” Study Group vă invită sâmbătă, 24 octombrie, la Târgul de carte spirituală, un eveniment din cadrul campaniei de fundraising pentru proiectul “Stupa & Retreat Cabins in The Apuseni Mountains”.

Evenimentul este găzduit de librăria Bookstory, bd. Eroilor nr. 6-8, Cluj-Napoca.

Va fi expusă pentru vânzare o selecție de carte de spiritualitate și dezvoltare personală, atât în limba română cât și în limba maghiară, engleză și germană. Cărțile sunt în regim de anticariat și se pot achiziționa doar pe bază de donație, în numerar.

Fondurile strânse vor fi direcționate spre construirea primei Stupa din Transilvania, împreună cu facilități de retreat în apropiere (o clădire care să cuprindă o sală de meditație și locuri de cazare pentru 20 de persoane).

Directorul nostru spiritual, Lama Zopa Rinpoche, a fost foarte fericit să audă despre proiect, ne-a încurajat să construim o „Kadampa stupa” și să o plasăm pe partea cea mai înaltă a pământului nostru „întrucât tot muntele devine extrem de binecuvântat”. Acesta va fi un loc pentru promovarea armoniei, a păcii și a activităților spirituale, aducând mari beneficii multor ființe simțitoare și celor care sunt capabili să contribuie în orice mod la construirea ei.

  • Marius Micu, coordonatorul centrului