Relatia de cuplu, budism si sexualitate cu Anne Plesuvescu

Vezi pe Facebook

Cu toate că relațiile moderne presupun provocări deosebite, tocmai aceste dificultăți reprezintă, în același timp, o arenă specială pentru creșterea personală și spirituală. Impreuna cu Dr. Anne Pleșuvescu vom explora modalitati prin care sa transformam relatia intima intr-un creuzet spiritual si felul in care filosofia budista ne ofera oportunitati in acest sens.

Iubirea este o chestiune complexă și interesantă, iar conceptul de iubire în învățăturile budiste este foarte diferit de imaginea clasică pe care o avem cu privire la iubirea romantică. Pentru Buddha, iubirea reprezintă o minunată și subtilă combinație de bucurie și compasiune. În același timp, trebuie să ținem cont de faptul că budismul ne învață să evităm atașamentele obsesive—fie că e vorba de atașamentele față de oameni sau de obiecte. Budismul ne învață să ne iubim unul pe celălalt la nivel spiritual. Încorporând această filozofie în viața noastră de zi cu zi și susținând bunăstarea și libertatea celorlalți, ne vom dezvolta pe plan personal.

La acest workshop vom explora impreuna felul in care budismul ne oferă o cale de a aprofunda iubirea. Atelierul va consta intr-o o combinatie de invataturi, meditatii, exercitii interactive si sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Despre Anne Plesuvescu (https://www.innerchords.ro/): medic de formație, studiază filozofia tibetan-budistă de peste 5 ani prin prezențe active in Kathmandu, Nepal. Anne a creat și implementat timp de peste 10 ani cursuri și programe de: Comunicare și inteligență emoțională, Coaching, Leadership transformațional, Managementul schimbării și altele.

Înscrie-te din timp pe lista de participanți pentru a-ți asigura locul la aceasta prelegere, accesând linkul:
https://forms.gle/HyZow7cmdZq9SUiq7

Donatia sugerata: 70 de lei (60 lei pt Membrii)
Numar maxim de participanti: 20
Tip event: Eveniment Deosebit