Reiki cu Nicoleta Radu

Vezi pe Facebook

INSCRIERI: https://forms.gle/3HhG8gKC59hPgRSe9

Participand la acest eveniment sustineti realizarea proiectului “Stupa & Retreat Center in Tranisu, Muntii Apuseni”, proiect desfasurat de Centrul Budist White Mahakala ( https://whitemahakala.ro/project/land-of-the-white-stupa-a-vision-for-the-future/)

Reiki este o tehnica energetica japoneza care foloseste energia Vitala a Universului. Scopul acestei metode este sa ne relaxeze, sa traim in pace cu noi insine si cu cei din jurul nostru, sa ne folosim de puterea interioara pentru a ne imbunatati calitatea vietii si a ne echilibra pe plan energetic, fizic, emotional, mental si spiritual.

Inainte sa practic Reiki, am crezut cu tarie in aceasta forta vindecatoare si continui sa cred si sa vorbesc despre Reiki pentru a fi de ajutor tuturor celor care doresc:

  1. sa isi creasca vibratia corpului energetic,
  2. sa prinda incredere si curaj in ei insisi,
  3. sa se debaraseze de blocajele survenite in corpul emotional de-a lungul timpului,
  4. sa primeasca inspiratie divina in demersurile lor personale, profesionale, spirituale si nu numai.

Pentru event-ul din 22 martie 2022, ora 18.30 ce va avea loc in colaborare cu Centrul Budist “White Mahakala”, voi trimite o invitatie zoom celor ce se inscriu la event.

Intentia propusa pentru aceasta sedinta de Reiki este de “Inradacinare”. Vom curata energia uzata a organismului si vom permie Energiei pure si binefactoare sa ii ia locul.
Acest exercitiu mareste stabilitatea, nu numai fizica, ci si mentala si, mai ales, emotionala, iar prin eliminarea energiilor uzate creeaza conditii pentru o optimizare a functionarii intregului organism. Este deosebilt de util dupa desfasurarea unei munci grele sau inainte de a incepe o activitate ce presumune un mare consum energetic sau intrarea intr-o zona cu energii malefice, el marind capacitatea organismului de a le face fata.

Sedinta de Reiki de grup are o taxa de 60 de lei/persoana, din aceasta suma fiind sustinut si Centrul Budist in dezvolatrea sa.

Sper sa ajung la inimile voastre si sa fiu canalul de energie pentru cei ce cauta vindecarea vibrationala cu puterea Reiki

Va multumesc
Nicoleta Radu, practicant Reiki Gradul al-II-lea
https://www.facebook.com/Terapie-Reiki-Romania-111034288192959

Data: 22.03.2022, orele 18:30 – 20:00
Locație:
@Centrul Budist White Mahakala FPMT Study Group
Cluj-Napoca str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7.

Înscrie-te din timp pe lista de participanți pentru a-ți asigura locul, accesând linkul:
https://forms.gle/3HhG8gKC59hPgRSe9

Număr maxim participanți: 5
Evenimentul este pe bază de donație recomandată: 60 lei

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE FUNDRAISING pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

PS: daca sunteti raciti sau aveti semne de raceala, va rugam sa va ganditi la sanatatea celorlalti.
Se va anunța pe pagina de FB când locurile sunt ocupate.