Practici budiste

Vezi pe Facebook

Centrul Budist White Mahakala Cluj are onoarea de a vă invita la un curs excepțional dedicat practicanților budisti avansați, centrat pe Recitarea de Saddhane și Mantre în Tradiția Buddhistă Tibetană. Această inițiativă unică este gândită să aducă împreună o comunitate dedicată aprofundării înțelegerii și practicii budismului tibetan, oferindu-le participanților o oportunitate rară de creștere spirituală și autocunoaștere.

Desfășurare:
Cursul se va desfășura online, în fiecare luni, începând cu ora 20:00, via platforma Zoom, facilitând accesul facil din confortul propriului cămin. Fiecare sesiune, cu o durată de 30-45 de minute, va fi dedicată practicii citirii diferitelor saddhane, recitării mantrelor și meditațiilor ghidate. Prin diversitatea practicilor abordate – de la Medicine Buddha la Green Tara și The Heart of Perfection of Wisdom Sutra – participanții vor avea ocazia să exploreze nuanțele profund spirituale ale tradiției tibetane.

Beneficii:
– Aprofundarea Cunoștințelor: Explorați filosofia și practica budismului tibetan la un nivel avansat.
– Dezvoltare Spirituală: Îmbogățiți-vă abilitățile de meditație și introspecție, deschizând calea către autocunoaștere și iluminare.
– Comunitate de Suport: Alăturați-vă unei comunități vibrante de practicanți și studenți uniți prin pasiunea comună pentru învățăturile budiste.
– Flexibilitate și Confort: Participați de acasă, integrând această practică profundă în ritmul personal de viață.

Participare și Contribuție:
Cursul este oferit gratuit, încurajând totodată donațiile, care susțin activitățile Centrului Budist White Mahakala FPMT Study Group, organizație non-profit dedicată diseminării învățăturilor budiste Mahayana și realizării proiectului ambițios “Stupa & Retreat Center în Tranisu, Munții Apuseni”

Înscriere:
– Înscrierea se face prin completarea formularului disponibil aici: https://forms.gle/Li7VSA2NomJTj8q68

Pe lângă sesiunile săptămânale, participanții vor beneficia de daily reminders inspirate din “Lamrim Year: Making Life Meaningful Day by Day”, o resursă profundă ce încurajează reflecția zilnică și meditația.
Aceste mesaje zilnice sunt concepute pentru a vă ghida în explorarea și adâncirea practicii personale, oferindu-vă oportunitatea de a reflecta asupra învățăturilor Lamrim în contextul vieții cotidiene. Este un mod excepțional de a rămâne conectat cu esența învățăturilor buddhiste tibetane și de a integra aceste principii valoroase în fiecare zi.
Vă invităm să vă pregătiți pentru fiecare sesiune cu o minte deschisă și într-un spațiu liniștit, pentru a vă bucura pe deplin de această experiență transformativă. Alăturați-vă nouă în această călătorie spirituală remarcabilă, în cadrul căreia vom explora împreună profundimile înțelepciunii buddhiste tibetane, cultivând pacea interioară și înțelegerea profundă a vieții.