Online Wuji Gong cu Ana Maria

Vezi pe Facebook

Viața ne poartă, pe parcursul ei, în diferite locuri, ipostaze, conjuncturi care ne sunt profesori în această experiență pe Pământ. Nimeni nu vine cu instrucțiuni, dar primim, de cele mai multe ori de la familie, societate, prieteni, tot felul de rețete despre cum să ne trăim. Nimeni nu vine cu instrucțiuni personalizate și nimeni nu știe cu adevărat ce urmează. Și este ok să fie așa. Wuji Gong este o practică despre cufundarea în necunoscut, despre a pătrunde cu încredere în viață și a fi ok cu a nu ști despre ce e vorba. E o tehnică pe care inițiații au folosit-o pentru a-și atinge iluminarea prin echilibrul elementelor primordiale: Pământ,Apa, Lemn,Foc,Metal, fiecare conectat cu o serie de emoții, energii ale organelor, puncte cardinale, anotimpuri.Scopul acestui dans cosmic care a mai fost supranumit Qigong-ul iluminării sau Tai-Chi-ul primordial este echilibrarea elementelor din care viața ia naștere și aducerea mai profundă a sufletului în trup, concomitent cu permanentizarea perspectivei martorului. Consecințele sunt o încredere crescută în viață, în capacitatea ei de a ne oferi același grad de protecție, hrană, ca și atunci când eram în pântecul mamei.


Cine susține cursul?Denis Ana Maria Adomniței – practicant Wuji din 2016, terapeut OFT, Bowen, dietetician, psiholog

Sesiunile au loc Online in fiecare Luni incepand cu orele 19:00 si dureaza aprox 60 min. Incepem Luni 13 Aprilie si va asteptam cu drag.Vom posta linkul intalnirii pe Zoom cu 15 min inainte de fiecare clasa.

Donatia recomandata: Gratuit pentru membrii15 lei (3 euro)/Sedinta pentru Non-MembriiFree pentru cei care nu isi permit

Tip Event: Eveniment ONLINE “normal”
Donatiile se pot face:- prin transfer bancar in contul Asociatia Centrul Budist White Mahakala, RO60BTRLRONCRT0417728301, Banca Transilvania- prin PAYPAL cu adresa noastra de email: centrulmahakala@gmail.com- accesand website-ul nostru la sectiunea DONEAZA:https://whitemahakala.ro/implicare/doneaza/

Oricine este binevenit sa ni se alature! ???