Online Hatha Yoga cu Luisza

Vezi pe Facebook

Hey! ?

Numele meu este Luisza.Am terminat facultatea de Nutritie si Dietetica in Cluj la UMF in 2019. Cel mai frumos moment din viata mea. Nu pt ca am terminat facultatea ci pt ca stiam ca acum sunt libera. Libera sa imi indeplinesc visul. Visul de a calatorii prin lume si de a face un yoga teacher training in India!


S-au intamplat multe lucruri imprevizibile care nu mi-au dat timp sa ma pregatesc din nici un punct de vedere. Astfel in decursul a mai putin de o saptamana, am luat decizia de a-mi incepe calatoria in Asia cu scopul ca la un moment dat sa fac acest training in India. Mi-am luat biletul de avion spre Bangkok am rezervat un hostel pt 2 nopti si am sperat ca totul sa decurga de la sine fara sa imi fi facut nici un plan.


Cateva saptamani mai tarziu, in Myanmar, am fost pusa in fata unei decizii, merg in India sa fac trainingul sau ma intorc in Europa? Calatoria m-a stors de toata energia si puterile care le aveam.Am inceput sa caut scoli de yoga insa nu gasisem la acel moment nici-o scoala care sa imi placa. Mi se parea ca totul este doar comercial…. Iar eu vroiam ceva autentic, the real deal! Fiind dezamagita am decis sa ma intorc in Europa. Am inteles ca nu e nevoie sa merg in India ca sa gasesc o scoala de yoga buna. Sunt atatea si aici. Astfel planul actual e de a face acest training aici.


Am inceput sa practic yoga acum 3 ani. De unde a venit interesul pt yoga?O vedeam pe matusa mea practicand yoga deja de multi ani si cunoscand-o pe aceasta persoana minunata, stiam ca este ceva mai mult decat doar flexibilitate, relaxare sau poze “cool” de pus pe social media pe care le poate oferi aceasta practica. Totusi eram tanara la momentul respectiv. De abia dupa ce trecusem de perioada studentiei in care in cazul meu, mi-am trait nebunia, am inceput sa ma deschid lucrurilor importante si frumoase in viata, lasand petrecerea si restul la o parte. Acum 3 ani mi-am cunoscut actualul cel mai bun prieten, care practica yoga de peste 10 ani. Din momentul in care l-am cunoscut, am inceput sa storc cat mai multa informatie din el legat de yoga. Am inceput sa acumulez informatii din toate partile, invatand si practicand yoga singura.


Dupa o perioada, Marius de la CENTRUL BUDIST “WHITE MAHAKALA” (FPMT Study Group), mi-a vazut pozele in care fac yoga pe facebook si m-a rugat sa predau yoga la centru. A fost prima data cand am predate yoga. De atunci nu am mai predate oficial nicaieri (in afara de prieteni) insa facand yoga de multe ori afara, ma mai trezesc cu o mini armata de copilasi care vor sa imi fure salteaua si sa faca ce fac si eu. Un lucru care ma incanta de fiecare data.


Sesiunile au loc Online in fiecare Marti si Vineri incepand cu orele 18: 30 si variaza intre 30 si 60 min. Incepem Marti 7 Aprilie si va asteptam cu drag.


Donatia recomandata: Gratuit pentru membrii15 lei (3 euro)/Sedinta pentru Non-MembriiFree pentru cei care nu isi permitTip Event: Eveniment ONLINE “normal”


Donatiile se pot face:- prin transfer bancar in contul Asociatia Centrul Budist White Mahakala, RO60BTRLRONCRT0417728301, Banca Transilvania- prin PAYPAL cu adresa noastra de email: centrulmahakala@gmail.com- accesand website-ul nostru la sectiunea DONEAZA:https://whitemahakala.ro/implicare/doneaza/

Oricine este binevenit sa ni se alature! ???