Online Event Despre pretioasa nastere umana cu Dr. Anne Plesuvescu

Vezi pe Facebook

Viața ta este oportunitatea perfectă


Despre conceptul de “prețioasa naștere umană” în budismWebinar cu Anne Pleșuvescu


Formular de înscriere: https://forms.gle/GGh4TwtzccdosgeC9. Vei primi linkul de acces înainte de eveniment, pe adresa de e-mail completată de tine în formularul de înscriere.


Acum avem o formă umană. Dar am fi putut la fel de bine să ne naștem sub forma unui animal – ele trăind, în majoritatea lor, într-o lume nemiloasă, lipsite de capacitatea de a-și schimba soarta sau de a-și dezvolta mintea. Dacă am trăi doar stări de suferință, mințile noastre ar fi copleșite de lupta constantă de a supraviețui sau de a face față problemelor. Dacă, în schimb, am trăi într-un exces de fericire, ne-am pierde într-un extaz continuu, uitând că lucrurile sunt impermanente, și ne-ar lipsi cu desăvârșire imboldul de a ne dezvolta mintea în vreun fel. Conform budismului, tocmai această combinație de suferință și fericire din viața umană este cea care face ca aceasta să fie o oportunitate prețioasă pentru dezvoltarea minții. Suntem în viață, trăim într-o țară liberă, avem libertatea și capacitatea de a citi acest anunț, de a participa la acest eveniment, de a întâlni alți oameni interesați de a-și dezvolta mintea, de a accesa diferite tipuri de cunoaștere și de a pune în practică cele învățate. Dacă nu profităm de clipa aceasta pentru a deveni mai înțelepți și mai buni, cine ne garantează că va urma o alta?


DESPRE DR. ANNE PLEȘUVESCUDr. Anne Pleșuvescu (https://www.innerchords.ro) este medic de formație și studiază filosofia tibetan-budistă de peste 5 ani, prin prezențe active in Kathmandu, Nepal. Anne a creat și implementat timp de peste 10 ani cursuri și programe de Comunicare și inteligență emoțională, Coaching, Leadership transformațional, Managementul schimbării și altele. De asemenea, organizează și susține prelegeri pe diverse teme budiste.


PROGRAM
Sâmbătă, 25 aprilie 2020Orele 14 – 17 (cu o pauză)

Prelegere și Q&A


TIP EVENIMENT: ONLINE


Evenimentul va avea loc pe platforma online GoToMeeting (https://www.gotomeeting.com). Îl vei putea accesa direct din broswer (Chrome) sau prin descărcarea aplicației pe computer, telefon sau tabletă.

Vei primi linkul de acces înainte de eveniment, pe adresa de e-mail completată de tine în formularul de înscriere (https://forms.gle/GGh4TwtzccdosgeC9).
DONAȚIA SUGERATĂ: 30 RON (gratuit pentru membri)