MEDITATION 101- Sesiune 10: Meditatie corp luminos

Vezi pe Facebook

Acesta serie de workshopuri despre meditatia budista se potriveste atat celor care sunt mai putin familiarizati cu budismul cat si celor care au practicat meditatia in contextul altor traditii si ar dori sa afle despre modul in care se practica meditatia in budismul tibetan. Cursul Meditation 101 ofera o imagine generala despre meditatie dar si tehnici specifice precum tehnica respiratiei, mindfulness-ului, vizualizarii si a meditatiei analitice.

La ce te ajuta aceste workshopuri?

Aceste practici usoare si accesibile te vor ajuta sa-ti reduci stresul, controlezi anxietatea, imbunatatesti sanatatea emotionala si concentrarea, te poate sustine in lupta cu adictiile, iti imbunatateste calitatea somnului si sa te cunosti mai bine.

Workshopurile se va desfasura pe parcursul celor 10 sesiuni, fiecare sesiune va dura aprox 1 h si va avea loc saptamanal.

Sesiunea 1/ Sesiunea 2: Meditatie Numararea Respiratiilor/Meditatie Mindfulness
Sesiunea 3/ Sesiunea 4 : Meditatie Mintea ca si cerul/Mintea ca si oceanul
Sesiunea 5/ Sesiunea 6: Meditatie Transformarea experientelor negative in unele pozitive
Sesiunea 7/ Sesiunea 8: Meditatie pretioasa nastere umana/Meditatie dezvoltarea ecuanimitatii
Sesiune 9/ Sesiunea 10: Meditatie corp luminos

Despre Cristina:
Cristina a studiat matematica si fizica si a lucrat in cercetare. Chiar daca in 2013 si-a sustinut teza de doctorat in domeniul matematicii ea are un interes deosebit pentru religie si filosofie budista. Ea a avut oportunitatea de a participa la seminarul Foundation Service Seminar (FSS), Manastirea Nalanda, Toulouse, Franta, seminar oferit de FPMT (Foundation for the preservation of the Mahayana Tradition). Anul acesta Cristina a devenit si facilitator acreditat Universal Education- 16 Guidelines. Ea practica meditatia si considera ca aceasta ne largeste perspectivele, ne reduce stresul si ne ofera multe beneficii fizice si psihice.

Participarea la toate întâlnirile nu este obligatorie, însă urmarea integrală a seriei îți va aduce beneficii integrate.

Contribuția ta:
Donația recomandată – 20 lei/ședință; 150 Lei/curs; gratuit pentru Membri.

❗️ Pentru asigurarea locului și accesarea eventului prin Zoom, te rugăm să completezi următorul formular:

https://forms.gle/anJK8QT79ZVpe6Qj9

Cei înscriși vor primi un mail cu linkul de accesare a evenimentului.

Oricine este binevenit să ni se alăture!