Meditații pentru echilibru emoțional

Vezi pe Facebook

Începând de luni, 3 iunie 2024, vă așteptăm să ne alăturăm între orele 18:30 și 19:30 la workshopul, “Meditații pentru echilibru emoțional”. Sub îndrumarea Alexandrei Gherman, psiholog clinician și psihoterapeut, acest curs este deschis oricui e interesat să înțeleagă și să aplice învățăturile budiste într-o manieră adaptată provocărilor emoționale cotidiene.
Workshopul se bazează pe învățături și tehnici de meditație tradiționale budiste prezentate în maniera psihologiei cognitiv comportamentale și într-un limbaj accesibil tuturor. Experiența în meditație nu este necesară, ci doar curiozitatea de a afla cum funcționează mintea și de a explora noi modalități de gândire.

Vom avea patru întâlniri săptămânale, în care vom folosi discuții de grup și exerciții de meditație pentru a explora cum să gestionăm mai bine gândurile și emoțiile noastre.
Iată ce vom învăța împreună:
– Cum să ne cultivăm introspecția pentru a ne observa mai bine mintea;
– Tehnici de creștere a încrederii în sine și de combatere a sentimentelor de singurătate, depresie sau anxietate;
– Cunoștințe psihologice și tehnici de meditație, ca instrumente practice pentru a reduce stresul, anxietatea și furia.

Alexandra, ghidul nostru în acest parcurs, are o abordare holistică în munca sa, integrând mindfulness-ul și diferite forme de mișcare pentru a ajuta la o mai bună conectare cu sine și cu ceilalți. Fascinată de culturi diverse și de perspectiva budistă asupra vieții, ea își aduce întreaga experiență pentru a ne facilita o mai bună înțelegere a propriei naturi umane.

Detalii despre participare:
– Înscrierea se face prin completarea formularului disponibil aici: [https://forms.gle/C6hrGpAau3bmZWay7]
– Costul participării este de 50 RON pentru non-membri și gratuit pentru membrii activi.
– Locurile sunt limitate, așa că înscrierea este confirmată după completarea formularului și efectuarea plății.

Vă încurajăm să vă alăturați indiferent de situația financiară; dacă costul este un impediment, contactați-ne la infomahakala@gmail.com pentru asistență.

Programul workshopurilor:
1. Conștientizarea emoțiilor – 3 iunie
2. Furia – 17 iunie
3. Depresia – 1 iulie
4. Adicția – 15 iulie

Suntem entuziasmați să vă întâlnim și să explorăm împreună căi noi de echilibru și cunoaștere interioară. Vă așteptăm cu brațele deschise să ni vă alăturați în această călătorie de auto-descoperire!