MANDALA “IUBIREA DE SINE” – Atelier terapeutic prin desen de Mandale

Vezi pe Facebook

Sâmbătă, 11 Februarie, ne vom întâlni într-un spațiu plăcut și liniștit, la Centrul Budist ”White Mahakala” Cluj-Napoca, să ne oferim un pic de timp pentru sufletul nostru. Ne vom relaxa, vom medita, vom servi ceai și ne vom desena fiecare propria mandală a Iubirii de Sine.

Mandalele sunt o formă creativă și jucăusă de a ne conecta cu interiorul nostru și a ne exprima liber prin culori și forme ceea ce e viu în noi, simțirile noastre, stările, trăirile.Iar faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!


La atelierul de sâmbătă ne vom conecta la energia Iubirii și o vom transpune apoi într-o mandală.Aceasta este o invitație într-o călătorie interioară spre spațiul sacru al Inimii, să ne ”îmbăiem” în Iubirea de Sine, ca apoi să putem iubi autentic viața și pe cei din jur!
Nu ai nevoie de experiență în desen sau să ”știi să desenezi”, mandalele se creează de la sine!

⏳Durata workshop-ului: 4 ore, cu pauze de servire de ceai și fructe.
🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/F6eYHAKVjYg8TzEw8

Data: 11/02/2023
Ora: 14:00Locație: Centrul Budist “White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca
Contribuția ta: 120 LeiAcesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

Te așteptăm cu drag!

🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/F6eYHAKVjYg8TzEw8
Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales
Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).

De patru ani facilităm ateliere creative și terapeutice pentru autocunoaștere și dezvoltare personală prin desen de mandale.

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.


Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro