Femeia Între Atunci și Acum

Vezi pe Facebook

Ne propunem sa investigam impreuna ce spun studiile stiintifice, traditia budista si experienta personala despre relatia dintre spiritualitate /religiozitate si depresie.
Este oare religia un factor de protectie pentru sanatatea noastra mentala ? Si daca da, am putea reintegra spiritualitatea in viata noastra de zi cu zi ?
Ne propunem o discutie libera, deschisa, cu cateva sugestii de practici utile , incheiata cu o traditionala meditatie Loving Kindness.

Intalnirile lunare cu psih. Simona Calinici îmbină abordarea psihologică de tip mindfulness cu înțelepciunea budistă. Cu ajutorul discutiilor de grup si al tehnicilor meditative vom explora moduri sanatoase de a ne descurca cu propriile ganduri si emotii precum:cutivarea unei stari introspectiva pentru a ne observa propria minte, dezvoltarea increderii in sine si cunoasterea unor moduri de a infrunta stresul si depresia.


Facilitator:Psihoterapeut Simona CăliniciCalinici M. Simona, psihoterapeut CBT cu expertiza in anxietate/ depresie. membru ACBS USA, trainer coordonator al programului Mindfulness based Emotional Intelligence Training.


Donatia recomandata: 25 lei (20 lei pt membrii)
Tip event: In Colaborare
Iti poti rezerva locul folosind FORMULARUL DE INSCRIERE.

Poti veni si direct la sedinte insa nu iti garantam un loc, daca nu ti-l rezervi in acest formular. Avem un numar de maxim 15 locuri disponibile.Te rugam să ajungi cu cel puțin 5 -10 minute înainte pentru a te acomoda. ???