DISCOVERING BUDDHISM. Modulul 3: Prezentarea Căii Spirituale Budiste (II)

Vezi pe Facebook

Va propunem o serie de module educationale inspirate de cursul FPMT “Discovering Buddhism”(https://fpmt.org/education/programs/discovering-buddhism/) si facilitate de dr. Anne Plesuvescu.

Intr-o serie de 3 Module vei afla, pe parcursul primului semestru al anului 2021, elemente de baza ale invataturii budiste, te vei familiariza cu termeni specifici si vei putea afla daca budismul poate oferi ceva util pentru tine. Vor fi puse la dispozitie materiale de studiu pentru cei care doresc sa aprofundeze temele si sa isi formeze o baza solida de cunostinte despre practica si filozofia budismului tibetan Mahayana. Aditional cursului fiind organizate grupuri de discutie pentru dezbaterea temelor.

? Modulul 1 – Mintea si Potențialul Său (2 sedinte): Despre cum functioneaza mintea si cum este autoarea suferintei si fericirii noastre. Prezentarea felurilor in care mintea poate sa fie transformata pentru a dezvolta o stare de fericire si pace.

? Modulul 2 – Cum sa Medităm (2 sedinte): Despre scopul meditatiei, postura, tehnici de meditatie si contracararea obstacolelor care apar.

? Modulul 3 – Prezentarea Căii Spirituale Budiste (4 sedinte): Despre Calea spre Iluminare. Prezentarea pasilor si a felului specific budismului de a inainta pe cale.

Cursul se va desfasura bilunar (Martea) si este recomandat atat incepatorilor cat si celor care doresc sa aprofundeze invatatura budista. Puteti pur si simplu participa la oricare dintre sesiuni, insa participarea la intreg cursul va va aduce beneficii integrate.

Facilitator: dr. Anne Plesuvescu, medic, coach și coordonatoarea Centrului Budist Compassion Wisdom Flower FPMT SG din București.

? Contribuția ta:
Donația recomandată – 20 lei/ședință; 150 Lei/curs; gratuit pentru Membri

❗️ Pentru asigurarea locului și accesarea eventului prin Zoom, te rugăm să completezi următorul formular:
https://forms.gle/Wj26veZxupHtvzvR6
? Cei înscriși vor primi un mail cu linkul de accesare in ziua evenimentelor.

Oricine este binevenit să ni se alăture! ?