Curs Online Discovering Buddhism/Modulul: Meditatia Budista cu Venerabilul Tharchin

Vezi pe Facebook

Continuam seria de module educationale inspirate de cursul FPMT “Discovering Buddhism”(https://fpmt.org/education/programs/discovering-buddhism/)
Într-o serie de 3 module despre Budism (Etica, Meditatia si Intelepciunea) vei afla, pe parcursul celor 3 trimiestre ale anului 2020 la Centru, elemente de baza ale invataturii budiste, te vei familiariza cu termeni specifici si vei putea afla daca Budismul poate oferi ceva util pentru tine. Modulele sunt aranjate in ordinea parcursului spiritual al caii budiste care presupune dezvoltarea in ordine a celor 3 seturi de practici.
În cel de-al doilea modul “Meditația” veți afla despre prac

tica de a lucra cu propria minte, de a vă familiariza cu propriile gânduri. Meditația este o modalitate de a prelua controlul asupra propriei minți și ne ajute să avem o minte calmă și concentrată într-un corp relaxat.Modulul este recomandat începătorilor, dar și celor care doresc să aprofundeze învatatura budistă prin ghidarea unui calugar experimentat. Puteti pur si simplu participa la oricare dintre sesiuni, înscrierea la tot modulul nefiind obligatorie.


Cursul va fi tinut online (prin gotomeeting) în lb. engleză de Venerabilul Tharchin, călugar din 1999, la mănastirea Nalanda din Franța ( https://nalanda-monastery.eu/index.php/en/the-monastery/retreats/interviews-and-testimonials/205-venerable-tharchin).


Structura Modulului II –

4 intalniri săptămânale (Miercurea):18: 30 – 19:30 – Meditatia de motivatie si Grup de discutii 19: 30 – 20:30

Sesiune de invataturi predata de ven. Tharchin (incluzand intrebari si raspunsuri) online, prin gotomeeting

Dedicatie finala


Donația recomandată: 30 lei sedinta/15 lei pt Membrii “Compasiune”/Gratuit pt “Intelepciune” & “Bodhicitta”sau 120 lei Cursul de 4 intalniri/60 lei pt Membrii “Compasiune”/Gratuit pt “Intelepciune” & “Bodhicitta”
Tip event: Eveniment Special
Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a primi acces la event: https://docs.google.com/forms/d/1MbizI5xTfEmY95wIjHAAbJkEf_ZKWGSTKRWqO5gXLvE/edit