Curs introductiv de meditatii ghidate cu Cristina Urs

Vezi pe Facebook

📌 Formular de participare:
https://forms.gle/FTvPwXvqJrhSTfCT9

📖 Va asteptam incepand cu joi, 2 martie 2023 intre orele 19:45 – 20:45 la un curs introductiv despre meditația budistă.
Acesta se potrivește atât celor care sunt mai puțin familiarizați cu budismul, cât și celor care au practicat meditația în contextul altor tradiții și ar dori să afle despre modul în care se practică meditația în budismul tibetan. Cursul va fi condus de Cristina Urs.

Intr-o serie de 4 intalniri saptamanale, iti vei face o imagine generală despre meditație, dar și tehnici specifice precum tehnica respirației, a mindfulnessului, vizualizarii și a meditației analitice, în contextul tradiției tibetane Mahayana a lui Lama Tsongkhapa (Gelug). Sesiunile urmeaza structura cursului Meditation 101 pus la dispozitie de FPMT.

Structura cursului:
🔸Sesiunea 1 (23.02.2023): Meditatia in traditia tibetan budista;
🔸Sesiunea 2 (02.03.2023): Mintea in budismul tibetan;
🔸 Sesiunea 3 (09.03.2023): Tipuri de meditatii, obstacole/stari negative si transformarea acestora;
🔸Sesiunea 4 (16.03.2023): Meditatia analitica, dezvoltarea claritatii.


❗️ LA CE TE AJUTĂ ACESTE WORKSHOPURI?
Aceste practici ușoare și accesibile te vor ajuta să-ți reduci stresul, controlezi anxietatea, îmbunatățești sănătatea emoțională și concentrarea, te poate susține în lupta cu adicțiile, îți îmbunatățește calitatea somnului și te ajută să te cunoști mai bine.


🧘 DESPRE FACILITATOR🧘 :
Cristina Urs a studiat matematica și fizica și a lucrat în cercetare având un interes deosebit pentru religia și filosofia budistă.
Ea practică meditația și consideră că aceasta ne lărgește perspectivele, ne reduce stresul și ne ofera multe beneficii fizice și psihice. A absolvit cursul MBSR (Mindfulness- based stress reduction) cu Liliana Paraipan (profesor certificat mindfulness), ceea ce i-a adus o consistenta in practica ei de meditatie zilnica.
Cristina conduce meditații și pentru colegii de muncă din corporația unde lucrează, organizeaza reatreaturi de meditatie si tine cursuri de tipul secular education.
🔸PARTICIPARE:

⭕Contribuție personală:
– 160 lei/curs pentru non-membri;
– 80 lei/curs pentru membri.

⭕ Avem 10 locuri disponibile.
⭕ Vă puteți rezerva locul completând următorul formular, care conține și modalitățile de plată:
https://forms.gle/FTvPwXvqJrhSTfCT9
Confirmarea locului se face doar după plata donației sugerate.


🔸 Posibilități de a deveni membru al Centrului Budist White Mahakala FPMT Study Group:
👉 MEMBERSHIP “SUSȚINERE”: 100 lei/lună;
👉 MEMBERSHIP “GENEROZITATE”: 200 lei/lună.
Mai multe despre tipurile de membership gasiti aici: https://whitemahakala.ro/membrii/tipuri-de-membership/❗ IMPORTANT ❗
Făcând această donație sprijiniți Centrul Budist ”White Mahakala” să acopere costurile evenimentului și să creeze condițiile pentru ca învățăturile să fie accesibile.

Pentru asta, vă mulțumim! 🙏
Vă așteptăm cu drag! 🧡
***
Politica noastră este să nu refuzăm pe nimeni din cauza lipsei banilor. Dacă nu vă permiteți donația sugerată și doriți să participați, vă rugăm să ne contactați.CONTACT:
☎ 0740.124.315
📬centrulmahakala@gmail.com / infomahakala@gmail.com

📍 Vă rugăm să veniți cu 5 minute înainte de începerea evenimentului la centrul nostru din Cluj-Napoca, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7.PS: dacă sunteți răciți, vă rugăm să vă gândiți la sănătatea celorlalți participanți 🙂