Curs Discovering Buddhism/Modulul: Etica Budista cu Venerabilul Tharchin

Vezi pe Facebook

Continuam seria de module educationale inspirate de cursul FPMT “Discovering Buddhism”(https://fpmt.org/education/programs/discovering-buddhism/)

Intr-o serie de 3 module despre Budism (Etica, Meditatia si Intelepciunea) vei afla, pe parcursul celor 3 trimiestre ale anului 2020 la Centru, elemente de baza ale invataturii budiste, te vei familiariza cu termeni specifici si vei putea afla daca Budismul poate oferi ceva util pentru tine. Modulele sunt aranjate in ordinea parcursului spiritual al caii budiste care presupune dezvoltarea in ordine a celor 3 seturi de practici.

Veti afla in acest prim modul ( “Etica Budista”) despre uneltele/tehnicile necesare pentru a dezvolta o practica spirituala etica zilnica si te vei familiariza cu elementele necesare pentru a putea sa te transformi interior. Etica este considerata ca fiind fundamentul caii spirtuale fara de care este dificil sa dezvoltam o practica de meditatie si de intelepciune.

Modulul este recomandat incepatorilor dar si celor care doresc sa aprofundeze invatatura budista prin ghidarea unui calugar experimentat. Puteti pur si simplu participa la oricare dintre sesiuni, inscrierea la tot modulul nefiind obligatorie.

Cursul va fi tinut prin skype, in engleza de Venerabilul Tharchin, calugar din 1999 la manastirea Nalanda din Franta .

Structura Modulului:
5 intalniri saptamanale (Joia) cu urmatorul program:
6 30 – 7 30 Meditatia de3 motivatie si Grup de discutii
7 30 – 8 30 Sesiune de invataturi predata de ven. Tharchin (incluzand intrebari si raspunsuri) prin Skype
Dedicatie finala

Donatia recomandata: 30 lei sedinta/15 lei pt Membrii “Compasiune”/Gratuit pt “Intelepciune” & “Bodhicitta”
sau 140 lei Cursul de 5 intalniri/75 lei pt Membrii “Compasiune”/Gratuit pt “Intelepciune” & “Bodhicitta”

Tip event: Eveniment Special

Iti poti rezerva locul folosind urmatorul formular:
https://forms.gle/tHHAfEQgTkJEKv2s5

Poti veni si direct la sedinte insa nu iti garantam un loc, daca nu iti rezervi locul in acest formular. Avem un numar de maxim 15 locuri disponibile.Te rog să ajungi cu aprox. 5 -10 minute înainte pentru a te acomoda. ???