Concert de boluri tibetane – cu Bogdan Bufnea

Vezi pe Facebook

Formular de participare OBLIGATORIU: https://forms.gle/Upv5YxmFDpx3KMdY7

🔸Participand la acest eveniment sustineti realizarea proiectului “Stupa & Retreat Center in Tranisu, Muntii Apuseni”, proiect desfasurat de Centrul Budist White Mahakala (https://whitemahakala.ro/…/land-of-the-white-stupa-a…/)

În aceste vremuri încordate, este important să încercăm ne relaxam. Tot ceea ce trebuie să facem este să stăm în preajma vibrațiilor emise de bolurile himalayene și să lăsăm sunetele misterioase care le emana să ne pătrundă fiecare celulă, fiind conștienți de aceasta.
Vino, așează-te și relaxează-te. Închide ochii și deschide-te spre misterul acestor instrumente incredibile.

Te asteptam la o performanță sonoră – meditație, întrepătrunsă cu posibile exerciții ghidate cu sunetul bolului, și câteodată, la final, povești la ceai despre descâlcirea miturilor care învăluie aceste instrumente.

Bogdan are în colecție aproximativ 80 de boluri vechi și unele rare, iar din acestea vor fi alese pentru diferite tematici la aceste sesiuni.

🔸Despre facilitator:
Bufnea Bogdan oferă sesiuni de meditații cu gong, boluri tibetane și diferite instrumente ceremoniale, organizează cursuri de terapie cu boluri tibetane cu profesori din Ungaria și facilitează sesiuni individuale terapeutice. (www.Facebook.com/nadaheals)

Practicant al shivaismului kashmirian, al tradiției rinzai zen și a diferitelor aspecte din nada yoga (yoga sunetului), Bogdan încorporează abilitățile din aceste practici în lucrul cu sunetul, pentru a facilita experiența la un nivel mai profund.

📍 CONTRIBUȚIA TA: 50 lei/ședință 📍

⭕ Avem 10 locuri disponibile.
⭕ Vă puteți rezerva locul completând următorul formular, care conține și modalitățile de plată:
https://forms.gle/Upv5YxmFDpx3KMdY7
⭕Confirmarea locului se face doar după plata donației sugerate.
⭕Veti primi un e-mail in data eventului
⭕Veniturile incasate din aceste evenimente vor fi directionate proiectelor STUPA & Retreat Centre.

Vă așteptăm cu drag! 🧡

CONTACT:
📬infomahakala@gmail.com

📍 Vă rugăm să veniți cu 10 minute înainte de începerea evenimentului la centrul nostru din Cluj-Napoca, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7.

PS: dacă sunteți răciți, vă rugăm să vă gândiți la sănătatea celorlalți participanți 🙂