Buddhism Step by Step – Curs de introducere în budism

Vezi pe Facebook

Buddhism Step by Step – curs de introducere în Budism (eveniment fizic)

📌 Formular de participare: https://forms.gle/WRDXQ814UoTBrdx78

🍀 Începând cu joi 2 martie 2023 intre orele 18:00 – 19:30, relansăm cursul de budism pentru începători, recomandat tuturor celor care vor să participe la evenimentele, workshopurile, conferințele sau cursurile de orice tip organizate de Centrul Budist White Mahakala. Conține noțiuni despre elementele fundamentale ale budismului, care te vor ajuta ulterior când vei participa la alte evenimente budiste. Cursul va fi condus de consilier Andreea Coman.

🍀 Cursul are loc fizic, la sediul Centrului Budist White Mahakala din Cluj-Napoca, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7.

📖 Într-o serie de 4 întâlniri săptămânale, vei afla elemente de bază ale învățăturii budiste, te vei familiariza cu termeni specifici și vei afla dacă budismul poate oferi ceva util pentru tine.
Sesiunile urmează structura cursului omonim al Centrului FPMT Tushita din India și oferă prezentări, sesiuni Q & A, meditații ghidate și un suport de curs în limba română.


PROGRAM:
💢 Întâlnirea 1 (02.03.2023) – Soluția lui Buddha (despre viața lui Buddha, soluția sa specifică, istoria buddhismului și tipuri de buddhism).
💢 Întâlnirea 2 (09.03.2023) – Cele 4 adevăruri nobile (învățătura esențială predată de Buddha: despre suferință și cauzele ei, încetarea suferinței și calea spirituală).
💢 Întâlnirea 3 (16.03.2023) – Calea spirituală și etica budistă (cele 3 aspecte principale ale căii spre iluminare și cele 6 perfecțiuni care ne apropie de iluminare)
💢 Întâlnirea 4 (23.03.2023) – Mintea și meditația (modelul psihologic budist și tehnici de transformare a minții) cu invitat special calugarul budist ven. Losang Gyaltsen.


🧘 Despre facilitator🧘:
Andreea este consilier de dezvoltare personală și terapeut. Prima întâlnire cu budismul a avut loc în 2010, când a participat la conferința lui Dalai Lama de la Budapesta. De atunci studiază filosofia budistă și practică etica budistă. În 2018 a început să participle la cursurile organizate de Centrul Budist White Mahakala, iar din 2021 este voluntar și membru în echipa de organizare a centrului.


🔸PARTICIPARE:
⭕ Pentru a participa la eveniment este necesar să vă înregistrați în prealabil folosind formularul de înscriere: https://forms.gle/WRDXQ814UoTBrdx78


📍 Contribuție personală – 160 lei/curs📍
⭕ Recomandăm o ținută vestimentară comodă
⭕ Vârsta de participare peste 18 ani
⭕ Dacă ai semne de raceala, te rugăm să te gândești la sănătatea celor de lângă tine
⭕ Te rog să ajungi cu 10 minute înainte de ora de începere
⭕Dorim să vă încurajăm să participați, așa că dacă nu vă permiteți donația sugerată, vă rugăm să ne contactați: infomahakala@gmail.com.Contribuția ta este menită să susțină Centrul Budist „White Mahakala” pentru a acoperi costurile evenimentului, pentru a face învățăturile accesibile.

❗ Locul tău la acest eveniment este asigurat doar prin completarea formularului de înscriere și după achitarea contribuției.
❗️ Numărul de locuri este limitat (10), prioritate în ordinea înscrierii.

📌 Formular de participare: https://forms.gle/WRDXQ814UoTBrdx78
Centrul Budist White Mahakala FPMT Study Group este o organizație nonprofit, care oferă acces la cunoaștere și dezvoltare în tradiția budistă Mahayana.

CONTACT:
☎ 0740124315
📬 centrulmahakala@gmail.com / infomahakala@gmail.com
⭕ Cluj-Napoca, str. Tipografiei, nr 18, interfon 7Oricine este binevenit să ni se alăture!🧡
Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem! 🧡