Atelier Terapeutic prin Desen de Mandale – ”MANDALA INTUITIVĂ”

Vezi pe Facebook

Un atelier creativ care ne invită să ne dezvoltăm relația cu intuiția prin desen de mandale!Ne vom întâlni la Centrul Budist ”White Mahakala”, un spațiu plăcut și liniștit, unde ne vom relaxa, vom servi ceai și fructe, vom medita și vom desena mandale pentru a explora relația cu intuiția noastră.
_____________________
Mandalele sunt o modalitate jucăușă, colorată și creativă de a ne conecta la interiorul nostru, la sinele interior, acea parte sacră ce oferă mereu o viziune superioară, holistică asupra neînțelegerilor noastre, a conflictelor interioare, a limitărilor minții.Ne vom conecta la partea creativă din noi, vom savura experiența de a ne juca prin forme și culori, de a crea o mandală personală și de a ne dezvolta relația cu lumea interioară.

_______________________
🌞 Vă așteptăm cu drag și entuziasm să ne desenăm fiecare propria mandală intuitivă și să vedem ce se revelă prin acest proces terapeutic și creativ de autocunoaștere!
Nu ai nevoie de experiență în desen sau să ”știi să desenezi”, mandalele se creează de la sine!
⏳Durata workshop-ului: 4 ore
🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/ivKECqbAPAX4PDsC6
Data: 11/03/2023
Ora: 14:00Locație: Centrul Budist “White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 120 LeiAcesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

Te așteptăm cu drag!

🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/ivKECqbAPAX4PDsC6
________________________

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales
Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).De patru ani facilităm ateliere creative și terapeutice pentru autocunoaștere și dezvoltare personală prin desen de mandale.Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro