Atelier de Pictură ”MANDALA SINELUI”

Vezi pe Facebook

Vă așteptăm sâmbătă, 21 Octombrie, într-un spațiu plăcut și liniștit, la Centrul Budist ”White Mahakala”, să ne relaxăm, să ne conectăm la interiorul nostru, să ne exprimăm prin culori și să ne pictăm fiecare propria MANDALA SINELUI!

🎨 Vom picta pe pânză rotundă prinsă pe șasiu, cu diametrul de 20 cm, iar la final vom primi fiecare câte un mini șevalet pentru suport.

_____________________________________

Ne vom accesa partea creativă din noi printr-o meditație ghidată care ne va stimula imaginația și ne va purta în starea potrivită pentru a ne exprima liber prin pictură. Mandala oferă o structură ușoară de a transpune în formă și culori ceea ce înainte era fără de formă în interiorul nostru. E o modalitate simplă de a ne accesa latura creativă și de a ne relaxa în același timp.

Tematica ”Mandala Sinelui” ne va conduce spre interiorul nostru, esența noastră, acea parte din noi conectată cu întreg universul care e mereu aici și acum 👁️

_______________________________________

🌞 Va fi o zi de relaxare și creație, vom servi ceai și fructe și ne vom destinde fiecare în felul și ritmul propriu.

☸️ La final MANDALA SINELUI va fi un cadou pentru suflet cu care vei rămâne, un simbol al esenței tale, care te va ghida mereu să te întorci la centrul tău atunci când ai nevoie.

Nu trebuie experiență în pictură. Noi vom aduce toate materialele necesare și te vom ghida în pictura cu acrilice.

⏳ Durata workshop-ului: 4 – 5 ore

🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/xG8GTJYnCQRC9yiSA

Data: 21/10/2023
Ora: 12:00
Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 180 Lei sau 150 Lei pentru cei care au mai participat la atelierele noastre

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

Te așteptăm cu drag!

🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/xG8GTJYnCQRC9yiSA

________________________

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).

De patru ani facilităm ateliere creative și terapeutice pentru autocunoaștere și dezvoltare personală prin desen și pictură de mandale.

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro