Atelier de Pictură ”MANDALA PERSONALĂ”

Vezi pe Facebook

Am creat acest event în urma cererilor prea multe pentru atelierul de duminică. Așa că ne vedem și sâmbătă, 25 noiembrie, la Centrul Budist ”White Mahakala” Cluj-Napoca, unde ne vom picta fiecare propria MANDALA, ca simbol al unicității și al perfectei expresie de sine!

🎨 Vom picta pe pânză rotundă prinsă pe șasiu, cu diametrul de 20 cm, iar la final vom primi fiecare câte un mini șevalet pentru suport.

✨ Ca inspirație pentru a ne crea MANDALA PERSONALĂ vom folosi elemente din geometria sacră, astrologie, numerologie și diferite simboluri, care împreună vor forma o amprentă unică a individualității tale!

Noi te vom ghida în întreg procesul și vom aduce toate materialele necesare pentru pictura cu acrilice. Nu e nevoie să ai experientă anterioară.

Vei avea ocazia să explorezi pictura cu acrilice, să înveți să creezi o mandala, să te privești prin lentilele pe care diferite perspective le oferă în cunoașterea de sine și să descoperi semnificația culorilor, formelor și simbolurilor care te descriu în unicitatea ta.

🌞 Va fi o zi de relaxare și creație, vom servi ceai și fructe și ne vom destinde fiecare în felul și ritmul propriu.

⏳ Durata workshop-ului: 4 – 5 ore

🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/MbzNzVF11Jmdxtan6

Data: 26/11/2023
Ora: 12:00
Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 180 Lei sau 150 Lei pentru cei care au mai participat la atelierele noastre

*Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”

Te așteptăm cu drag!

🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/MbzNzVF11Jmdxtan6

________________________

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).

De patru ani facilităm ateliere creative și terapeutice pentru autocunoaștere și dezvoltare personală prin desen și pictură de mandale.

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro