Atelier de Pictură ”COPACUL VIEȚII”

Vezi pe Facebook

Vă așteptăm la Atelierul de Autocunoaștere prin Pictură ”Copacul Vieții”, într-un spațiu plăcut și liniștit, la Centrul Budist ”White Mahakala” Cluj-Napoca, să ne conectăm la interiorul nostru, să ne exprimăm prin culori și să ne pictăm mandala proprie a Copacului Vieții.

🎨 Vom picta pe pânză rotundă prinsă pe șasiu, cu diametrul de 20 cm, iar la final vom primi fiecare câte un mini șevalet pentru suport.

_____________________________________

🕉️ În budism Copacul Vieții mai este numit și Arborele Bodhi sau Copacul Iluminării, fiind locul unde Buddha a atins starea de iluminare. Meditând sub un copac putem obține pacea interioară și ajunge la înțelepciune prin abaterea de la distragerile lumești.

🌳 Simbolul Copacul Vieții apare în multe culturi, în mituri și povești, fiind asociat cu sursa vieții, cea care conectează totul sau cu ciclurile vieții – naștere și renaștere, viață-moarte-viață.

Ψ Copacul Vieții poate fi și un simbol pentru ființa umană integră, într-o stare completă, unde cele mai profunde și înrădăcinate aspecte ale sale sunt conștientizate și conectate cu sinele său suprem.

”Rădăcinile sale ajung până în centrul Pământului, de unde sufletul își ia energia și hrana, iar ramurile sale ating Cerul, de unde își ia căldura soarelui pentru a putea rodi și împărtăși din bogăția sa.”

___________________________________________

🌞 Va fi o zi de relaxare, vom servi ceai și fructe, vom medita și ne vom picta fiecare propria mandală a Copacului Vieții. Întreg procesul îl facem cu intenția de a ne conecta cu sinele și a pătrunde în subconștientul nostru, de a ne cunoaște și privi cu iubire cele mai profunde părți ale psihicului și de a ne conecta la cele mai înalte aspecte ale sinelui nostru suprem.

La final mandala ”Copacul Vieții” va fi un cadou pentru suflet cu care vei rămâne, un simbol al întregirii tale ca ființă și al potențialului de iluminare.

Nu e nevoie de experiență în pictură. Noi vom aduce toate materialele necesare și vă vom ghida în pictura cu acrilice.

⏳ Durata workshop-ului: 4 – 5 ore

🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/9ejxed4WPugLCjRe8

Data: 17/09/2023
Ora: 12:00
Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 150 Lei

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

Te așteptăm cu drag!

🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/9ejxed4WPugLCjRe8

________________________

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).

De patru ani facilităm ateliere creative și terapeutice pentru autocunoaștere și dezvoltare personală prin desen și pictură de mandale.

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro