Atelier de Pictat Mandale pe SUPORTURI DE LUMANARI din lemn

Vezi pe Facebook

INVITAȚIE LA CREAȚIE!

Duminică, 10 Decembrie, ne întâlnim din nou la Centrul Budist ”White Mahakala” să pictăm de data aceasta mandale pe SUPORTURI DE LUMÂNĂRI DIN LEMN. Ne vom relaxa, vom asculta muzică de suflet, vom servi ceai și fructe, vom picta liber și ne vom lăsa imaginația să se exprime așa cum vom simți pe moment 🎨

Suporturile de lumânări pot fi un simbol pentru acea parte din noi care conține și susține lumina sau flacăra sacră ce arde mereu în sufletele noastre. Haideți să o onorăm împreună, să-I oferim atenție, culoare și să o decorăm – să ne pictăm fiecare ”suportul personal al luminii” 🙂 🌞

_______________________________

🎁 Vom picta fiecare câte două suporturi din lemn iar la final vei avea un cadou pentru sufletul tău sau un cadou drăguț și personalizat dacă simți să-l dăruiești.

Noi vom aduce toate materialele necesare și te vom ghida în pictura cu acrilice. Nu e nevoie de experiență în pictură.

⏳ Durata workshop-ului: 4 ore

🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/hEwE97H9iuNVL6Xf9

Data: 10/12/2023
Ora: 12:00
Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 150 Lei

**Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

💜 Te așteptăm cu drag și cu entuziasm să ne jucăm cu forme și culori și să vedem ce mandale colorate și minunate vom crea!

_______________________

🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/hEwE97H9iuNVL6Xf9