Atelier de Pictat Mandala ”SĂMÂNȚA VIEȚII”

Vezi pe Facebook

Ne vedem sâmbătă, 27 ianuarie, la Centrul Budiist ”White Mahakala” Cluj-Napoca, un spațiu plăcut și liniștit, pentru o zi creativă și relaxantă! Vom petrece 5 ore împreună, timp în care vom servi ceai și fructe și ne vom picta fiecare propria mandala SĂMÂNȚA VIEȚII.

Tema aleasă, ”Sămânța Vieții” este una perfectă pentru o zi de creație și mai ales pentru un început de an. Tiparul, simplu de realizat din 7 cercuri suprapuse, este un simbol bogat în semnificații și înțelesuri, iar din perspectiva geometriei sacre el descrie procesul creației Universului începând de la un singur punct.

Vom lăsa apoi unicitatea și libertatea personală să se manifeste. Vom crea intuitiv mandale unice, personalizate prin culori și forme cu energia fiecăruia.

_________________________

🎨 Vom picta pe pânză rotundă, cu diametrul de 20 cm, prinsă pe șasiu, iar la final vom primi fiecare câte un mini șevalet pentru suport.

🌞 Vă așteptăm cu drag la o zi de relaxare, să ne pictăm fiecare propria mandală ”Sămânța Vieții”, un cadou pentru suflet cu care vei rămâne, un simbol al creației și prosperității.

Noi vom aduce toate materialele necesare și vă vom ghida în pictura cu acrilice.

⏳ Durata workshop-ului: 5 ore

🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/fAHw3dUuYGTTk5Cs9

Data: 27/01/2024
Ora: 12:00
Locație: Centrul Budist ”White Mahakala”, str. Tipografiei, nr. 18, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 180 lei – cu avans la înscriere 50 lei.

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”. Poți găsi mai multe informații despre proiectul Centrului Budist ”White Mahakala” aici: https://www.facebook.com/stuparetreatcenter

Ne vedem la creație! 💜

_______________________

🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/fAHw3dUuYGTTk5Cs9

________________________

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).

De patru ani facilităm ateliere creative și terapeutice pentru autocunoaștere și dezvoltare personală prin desen și pictură de mandale.

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro