Atelier de Mandale/Primavara: Trezirea la Viata

Vezi pe Facebook

Atelier creativ de Autocunoaștere și Dezvoltare Personală prin desen de Mandale!
”E timpul când se schimbă anotimpul,
Când zăpezile de ieri
Se preschimba în primăveri”


În acest workshop ne vom crea fiecare propria mandală cu intenția de a celebra venirea primăverii, care apare atât în exterior, cât și în interiorul nostru – în suflet.
Mandalele sunt o modalitate plăcută și jucăușă de a te exprima liber și creativ prin culori și forme. E modalitatea prin care ne vom crea un simbol al deschiderii noastre spre ceea ce înseamnă primăvară: trezire, renaștere, creștere, vitalitate, trecerea de la un anotimp de hibernare la unul de acțiune, deschidere spre experiențe noi, spre A TRĂI, a experimenta, a înflori cu entuziasm.


Durata workshop-ului: aprox. 4 ore, cu o pauză de servire de ceai și fructe. Vei avea oportunitatea să petreci timp cu tine, să te relaxezi, să meditezi – să îți explorezi universul interior, aspirațiile sufletului, să te conectezi cu latura ta creativă și să te exprimi într-o mandală. Odată ce intenția ta este creată și reprezentată în formă, energie și culoare, întreg Universul va participa la manifestarea ei.


De ce anume ai nevoie? Doar de prezența și interesul tău, de restul ne ocupăm noi! Îți punem la dispoziție informațiile și materialele necesare pentru desenarea mandalelor. Nu e nevoie de experiență în desen sau ”să știi să desenezi”, mandalele se creează singure! Îți sugerăm să te îmbraci comod pentru că vom folosi pernele de meditație.

Înscrie-te din timp pe lista de participanți pentru a-ți asigura locul la workshop, accesând linkul.https://forms.gle/jFXr7ci4n3ZABLKA9

Data: 29/02/2020 Ora: 14:00

Locație: Centrul Budist “White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca Contribuția ta: 100 Lei (o parte din sumă va fi donată Centrului Budist pentru a susține proiectul ”Stupa & Retreat Center”).

Te așteptăm cu drag! Înscrieri aici: https://forms.gle/jFXr7ci4n3ZABLKA9 *Nr. Maxim de participanți: 11 persoane

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – (MandalaTales) Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – prezent).

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune. Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales: www.mandalatales.ro