Atelier de Mandale ”PEACE Mandala”

Vezi pe Facebook

Te așteptăm sâmbătă, 12 Martie, la atelierul de mandale ”Peace Mandala”, unde ne vom întâlni să ne relaxăm împreună, să medităm pentru Pace și să ne desenăm fiecare propria Mandală a Păcii!


Atelierul va dura aproximativ 4 ore, timp în care ne vom conecta la energia vindecătoare a Păcii și vom medita pentru a aduce armonie în interorul nostru și în lume.

Vei avea ocazia să îți explorezi lumea interioară și ce înseamnă pacea pentru tine și să-ți exprimi creativitatea prin desen de mandale.

În plus, vom vedea cum putem folosi desenarea mandalelor în procesul de autocunoaștere.

La final vom avea fiecare propria Mandală a Păcii, un simbol al energiei armonioase la care te vei putea conecta mereu când o vei privi.


Nu ai nevoie de experiență în desen, vei fi mereu ghidat de noi!

⏳Durata workshop-ului: 4 ore, cu o pauză de servire de ceai și fructe.

🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/ZjYUbvbsFRXEQu4Y8

Data: 12/03/2022
Ora: 12:00

Locație: Centrul Budist “White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 100 Lei

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE FUNDRAISING pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

Te așteptăm cu drag!

🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/ZjYUbvbsFRXEQu4Y8


Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro