Atelier de Mandale | ”Mandala – Comoara interioară” | Autocunoaștere prin desen de mandale

Vezi pe Facebook

La atelierul de sâmbătă, 26 noiembrie, ne vom întâlni la Centrul Budist ”White Mahakala” din Cluj-Napoca, un spațiu plăcut și liniștit, sa ne relaxăm, să medităm și să desenăm mandale!
____________________
🌠 Simplul proces de a desena o mandală este terapeutic în sine și presupune decizia de a te orienta spre interior cu intenția de a explora propriul univers. În terapie, mandalele au fost introduse de către psihoterapeutul Carl G. Jung care le folosea în munca sa cu pacienții ca un instrument de accesare a inconștientului.
Vom vedea și noi la atelier cum mandalele pot fi o modalitate creativă și jucăușă de a ne explora părți din interior, din psihic, părți care așteaptă să fie văzute, recunoscute, să iasă la lumină, să prindă formă și culoare … să le aranjăm într-o mandală.
👁 Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!

😁 Așa că, haideți să creăm mandale și să vedem ce comori și mesaje pentru suflet vom descoperi de data aceasta!! ✨_____________________________________

Nu ai nevoie de experiență în desen sau să ”știi să desenezi”, mandalele se creează de la sine!
⏳Durata workshop-ului: 4 ore, cu pauze de servire de ceai și fructe.

🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/zSHHaB3KpkVdKUFo9

Data: 26/11/2022
Ora: 14:00

Locație: Centrul Budist “White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 110 Lei

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

Te așteptăm cu drag!🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/zSHHaB3KpkVdKUFo9
________________________
Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales
Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).
Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro