Atelier de MANDALE – Conectarea cu sinele prin desen de mandale

Vezi pe Facebook

Vă invităm la un nou atelier de mandale, sâmbătă 15 octombrie, într-un spațiu plăcut și liniștit, la Centrul Budist ”White Mahakala” din Cluj-Napoca, să ne relaxăm, să medităm și să ne conectăm la lumea noastră interioară prin desen de mandale!
Mandalele sunt o modalitate creativă și jucăușă de a ne exprima părți din psihic, conștiente și chiar inconștiente, fiind un instrument de autocunoaștere foarte util și ușor de folosit. Au fost introduse în psihoterapie de către Carl G. Jung, care le folosea în accesarea inconștientului în munca sa cu pacienții.
Atunci când desenezi o mandală, o parte din tine care înainte era nevăzută va prinde formă și culoare. Astfel, mandala obținută va deveni ca o oglindă a interiorului tău, a sinelui.
Faptul de a vedea din exterior cum arată lumea ta interioară, care înainte era fără de formă, poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine!
În plus, desenarea intuitivă a mandalelor este un proces terapeutic în sine, iar odată ce cunoști această tehnică de autocunoaștere o poți folosi mereu în analiza psihicului tău pentru a menține o relație sănătoasă cu tine însuți sau pentru a obține o înțelegere mai bună atunci când ai nevoie.

Nu ai nevoie de experiență în desen sau să ”știi să desenezi”, mandalele se creează de la sine!⏳Durata workshop-ului: 4 ore, cu o pauză de servire de ceai și fructe.

🖍Înscrie-te pe lista de participanți aici: https://forms.gle/CgmKKap8UnoN9yXL8
Data: 15/10/2022
Ora: 13:00
Locație: Centrul Budist “White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca
Contribuția ta: 110 Lei

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE STRÂNGERE DE FONDURI pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.
Te așteptăm cu drag!
🖍Înscrieri aici: https://forms.gle/CgmKKap8UnoN9yXL8
__________________
Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales
Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – 2021).Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro