Reiki Online cu Nicoleta – Armonizarea chakrelor

Vezi pe Facebook

Chakrele reprezinta reflectia sanatatii noastre fizice, un ghid catre profunzimile psihicului nostru si uneltele pentru inaltare spirituala si vindecare.


Puteti privi chakrele ca si ferestre sau portaluri intre corpul fizic si energia corpului. Cand sunt energizate optim si functioneaza bine, ferestrele – chakrele- fac o treaba extraordinara, lasand sa patrunda lumina si aerul proaspat inauntru si in afara unei incaperi. Daca va inchideti ferestrele permanent, blocand lumina cu draperii groase si prafuite, camerele voastrese vor “simti” apasatoare si fara aer. Dar daca le lasati deschise permament, camerele voastre se vor “simti” neprotejate sau inconfortabile in special in timpul unor furtuni sau vreme rea.


Chakrele sanatoase- ca si ferestrele curate- au nevoie de o buna curatare din cand in cand, ca astfel energia sa curga liber inauntru si in afara.
Daca chakrele au devenit ca niste ferestre deschise larg sau ca unele inchise si intepenite, atunci au nevoie de o introspectie generala.
In luna Aprilie, vom accesa Reiki prin conectarea la Energia Dragostei Neconditionate pentru a primi informatii, vizuale sau tactile despre cum se “simt” chakrele, cu intentia de a le curata si a permite energiei sa circule liber, pe verticala, dar si pe orizontala.


In sesiunile lunii Aprilie, vom parcurge diferite meditatii ghidate care ne vor ajuta sa ne conectam cu energia chakrelor.Va astept cu drag!Nicoleta


Donatia recomandata: 20 lei (4 euro)/Sedinta (Gratuit pentru membrii)

Tip Event: Eveniment Normal (N)


Donatiile se pot face:- prin transfer bancar in contul Asociatia Centrul Budist White Mahakala, RO60BTRLRONCRT0417728301, Banca Transilvania- prin PAYPAL cu adresa noastra de email: centrulmahakala@gmail.com- accesand website-ul nostru la sectiunea DONEAZA:https://whitemahakala.ro/implicare/doneaza/