Atelier de Mandale. MANDALA BUDISTĂ. Geometrie și Artă Sacră. Creație și Autocunoaștere prin desen

Vezi pe Facebook

Atelier creativ de autocunoaștere și dezvoltare personală prin desen de mandale!

Pentru cei doritori să se cunoască mai bine și să își exploreze lumea interioară prin artă, prin desen, prin crearea de mandale!

Tematica acestei întâlniri: Mandala Budistă

Vei descoperi ce înseamnă mandala, tipuri de mandale în budism și cum poți folosi mandalele pentru autocunoaștere și dezvoltare personală!

Vei avea ocazia să-ți creezi propria mandală într-un spațiu liniștit, să te relaxezi și să meditezi alături de noi, să te conectezi la copilul creativ din tine și să te exprimi liber prin culori și forme!

Nu ai nevoie de experiență în desen, vei fi mereu ghidat de noi!

⏳Durata workshop-ului: aprox. 4 ore, cu o pauză de servire de ceai și fructe.

De ce anume ai nevoie?

Doar de prezența și interesul tău, de restul ne ocupăm noi! Îți punem la dispoziție informațiile și materialele necesare pentru desenarea mandalelor. Nu e nevoie de experiență în desen sau ”să știi să desenezi”, mandalele se creează singure!

Îți sugerăm să te îmbraci comod pentru că vom folosi pernele de meditație.

?Înscrie-te din timp pe lista de participanți pentru a-ți asigura locul la workshop, accesând linkul: https://forms.gle/p9EVA4QUQ5hsnqg78

Număr maxim participanți: 6 persoane

Te rugăm să îți aduci masca de protecție, o vom folosi pe tot parcursul atelierului! Vom ține cont de distanțare și ne vom asigura să igienizăm spațiul și instrumentele cu care vom lucra (fiecare participant va avea propria măsuță pentru desenat si propriile culori).

Data: 26/09/2020
Ora: 15:00

Locație: Centrul Budist “White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 100 Lei

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE FUNDRAISING pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

Te așteptăm cu drag!

?Înscrieri aici: https://forms.gle/p9EVA4QUQ5hsnqg78

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – prezent).

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro