ATELIER DE MANDALE “Mandala – Oglinda ta” Desenarea Mandalelor ca Tehnică de Autocunoaștere și Dezvoltare Personală

Vezi pe Facebook

”Ochiul nu se poate vedea pe sine, decât într-o reflexie”

Are nevoie de o oglindă pentru a se vedea. La fel e și sufletul nostru, are nevoie de ceva în care să se reflecte, să se poată vedea, pentru a se cunoaște. Mandala poate fi instrumentul necesar pentru a surprinde reflexia sufletului, a sinelui, a părților conștiente și inconștiente din psihicul nostru.

Acest atelier de mandale este pentru cei care sunt interesați de Autocunoaștere și Dezvoltare Personală.

Pentru cei care doresc să-și ofere timp să se relaxeze, să creeze, să pătrundă în lumea interioară și să se exprime prin artă, prin culori, prin mandale.

Noi te vom ghida ca tu să îți creezi propria mandală și îți vom arăta cum prin desenarea unei mandale poți pune în formă și culoare conținuturi interioare ce înainte erau fără de formă. Iar acest proces poate fi extrem de util și revelator în cunoașterea de sine.

Durata workshop-ului: aprox. 4 ore, cu pauze de servire de ceai și fructe.

De ce anume ai nevoie?

Doar de prezența și interesul tău, de restul ne ocupăm noi! Îți punem la dispoziție informațiile și materialele necesare pentru desenarea mandalelor. Nu e nevoie de experiență în desen sau ”să știi să desenezi”, mandalele se creează singure!

Îți sugerăm să te îmbraci comod pentru că vom folosi pernele de meditație.

?Înscrie-te din timp pe lista de participanți pentru a-ți asigura locul la workshop, accesând linkul: https://forms.gle/MfPbGSjWUF5Undnz7

Număr maxim participanți: 6 persoane

Te rugăm să îți aduci masca de protecție, o vom folosi pe tot parcursul atelierului! Vom ține cont de distanțare și ne vom asigura să igienizăm spațiul și instrumentele cu care vom lucra (fiecare participant va avea propria măsuță pentru desenat si propriile culori).

Data: 24/10/2020
Ora: 14:00

Locație: Centrul Budist “White Mahakala” Study Group, str. Tipografiei, nr. 18, interfon 7, Cluj-Napoca

Contribuția ta: 100 Lei

Acesta este un eveniment din cadrul CAMPANIEI DE FUNDRAISING pentru proiectul ”Stupa & Retreat Cabins in the Apuseni Mountains”.

Te așteptăm cu drag!

?Înscrieri aici: https://forms.gle/MfPbGSjWUF5Undnz7

Despre Andrada-Diana Neamt & Simina-Alexandra Neamt – MandalaTales

Împreună, am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, UBB, Cluj-Napoca (2009-2012), ne-am continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleași universități la Masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinică (2012-2014), iar călătoria noastră de dezvoltare personală și profesională a continuat printr-o Formare în Psihoterapii Transpersonale, la Timișoara (2016 – prezent).

Credem că munca interioară este un aspect necesar și continuu pe parcursul vieții pentru a ne cunoaște mai bine și a evolua conștient, în armonie cu noi înșine și ceea ce ne înconjoară. Am văzut cum mandalele pot fi o modalitate creativă și colorată de ne explora lumea interioară. Dorim să împărtășim această tehnică terapeutică care ne ajută să devenim mai conștienți și mai utili în crearea unei lumi mai bune.

Mai multe despre noi și colecția de picturi MandalaTales:
www.mandalatales.ro