”Fiecare din noi este responsabil de fericirea tuturor celorlalte ființe vii pe langă cea proprie. Ca rezultat, bunătatea noastră iubitoare este cel mai împlinitor lucru în viață, mai valoros decât orice în lume. Asta contribuie la o viață mai satisfăcătoare și împlinită” 

Lama Zopa Rinpoche

Cum te poți implica?

Activitatea de voluntariat la Centrul Budist ”White Mahakala” reprezintă o șansă extraordinară de a practica Dharma. Ajutorul voluntarilor noștri este puternic apreciat. Centrul Budist ”White Mahakala” îi întâmpină cu drag pe toți cei care își doresc să facă parte dintr-o comunitate budistă!

Acestea sunt câteva modalități prin care vă puteți implica în activitatea noastră, în funcție de timpul de care dispuneți și de abilitățile voastre:

  • Voluntariat pe termen scurt – câteva ore sau o zi:

Puteți veni pentru câteva ore sau pentru câteva zile la rând pentru a vă oferi din timpul liber și din abilitățile personale în scopul dezvoltării Centrului. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil cu privire la modalitatea în care vă doriți să aduceți o contribuție și la intervalul orar sau zilele în care sunteți dispuși să vă implicați.

Câteva dintre activitățile pentru care avem nevoie de ajutor sunt următoarele: organizarea, prezentarea și susținerea de evenimente, coordonarea activității online a centrului, publicitate și webdesign, curățenie generală și aranjarea sălii pentru evenimente, pregătirea/servirea ceaiului etc.

  • Donații financiare:

Fiecare donație financiară poate fi alocată unui scop prestabilit: asigurarea transportului și cazării profesorilor de la diferite centre sau mănăstiri budiste pentru a aduce învățăturile în România, dotarea cu facilități a centrului, chiria lunară, susținerea activităților de bază.

Toți cei care optează pentru implicarea în dezvoltarea Centrului Budist ”White Mahakala” vor beneficia gratuit de activitățile organizate de Centru.

Ne puteti sustine in continuare cu un Membership Lunar/Donatie  in contul asociatiei

RO60BTRLRONCRT0417728301 – Centrul Budist Tara Verde Cluj

si/sau pana in data platii chiriei (ziua de 5 a fiecarei luni) sau in orice alta zi direct la sediu

Impreuna putem merge mai departe!!!

Cu ajutorul generozitatii tale putem sa:
– acoperim costurile chiriei (260 Euro + cheltuieli)
– planificam si organizam in continuare activitatile si invitatiile

Pentru aplicații în scopul voluntariatului sau pentru informații suplimentare, vă rugăm să folosiți următoarele date de contact:

E-mail: centrulmahakala@gmail.com

Telefon: +40740124315

 

Vă mulțumim pentru interesul acordat activității noastre de voluntariat!